ESEMÉNYNAPTÁR

September 2021
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

szgyf_banner.jpg

EU támogatásával megvalósuló fejlesztések

Üdültetés

OLET

 

2018. december 20.

Zala megyében több mint ötszáz gyermek nevelkedik a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat gondoskodása alatt, közülük mintegy százan vettek részt a Zala Megyei Rendőr-főkapitánysággal közösen szervezett karácsonyi ünnepségen.

A zalai rendőrök átérezve az advent meghitt hangulatát, az idén már második alkalommal fogtak jótékony kezdeményezésbe, és hatalmas mennyiségben gyűjtöttek össze játékokat, könyveket, tisztálkodó szereket, különböző használati tárgyakat a rászoruló gyermekeknek.

Közös karácsony a zalai rendőrökkel

Közös karácsony a zalai rendőrökkel

A felajánlásokat ünnepélyes keretek között 2018. december 20-án adta át a Zalaszentlászlói Innovációs, Oktatási és Közösségi Központban dr. Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy, a megye rendőrfőkapitánya Györe Edinának, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége igazgatójának.

Közös karácsony a zalai rendőrökkel

A főkapitány hangsúlyozta, fontos a rászorulók segítése, és örömmel tölti el, hogy ilyen formában a rendőrség hozzá tudott járulni, hogy azok a gyermekek is ajándékhoz jussanak, akik nehéz körülmények között élnek. A zalai rendőrség igyekszik a megye életében részt venni a feladatain túl is. Ezzel pedig a társadalom figyelmét is felhívja arra, hogy mindenki tud segíteni. – Az én munkatársaim teszik, amit tehetnek. Mindenkinek van gyereke otthon. Családban él. S minek után a mi munkánk olyan, hogy a kevésbé sikeres életekkel találkozunk rendre, ezért nagyon könnyen belátjuk, hogy milyen az ő világuk, s ha azon segíteni lehet, akkor miért ne tegyük - tette hozzá Dr. Sipos Gyula a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitánya.

Közös karácsony a zalai rendőrökkel

A nevelőotthonokban, lakásotthonokban vagy nevelőszülőknél cseperedő gyerekek ünnepi műsorral köszönték meg a megye rendőreinek az adományokat.

Közös karácsony a zalai rendőrökkel